OPRICHTER

DAIMY VAN BEEUMEN | OPRICHTER STICHTING QUIET MAN LOUD HEART

Geboren op 8 juli, 1992 met een zeldzame spierdystrofie

Een man met een sterke geest. Mensen in zijn omgeving weten dat ze hem kunnen bellen wanneer ze een goed luisterend oor of een peptalk nodig hebben. Daimy leeft geen dag zonder muziek. Muziek en tegenslagen zijn altijd de twee grootste motivatie factoren geweest. De drang om te helpen en inspireren ligt in zijn aard.

oprichter quiet man loud heart qmlh

“The highest human act is to inspire” – Nipsey Hussle 

JONGERE JAREN

Daimy werd geboren in een klein stadje in Nederland, Roosendaal genaamd. Opgevoed door beide ouders groeide hij op in een gelukkig thuis. Na dertien maanden merkten ze dat Daimy nog steeds niet de kracht had om te kruipen. Een maand later werd Daimy gediagnosticeerd met een zeldzame spierdystrofie. Tot op de dag van vandaag weten de artsen nog steeds niet welk specifiek type spierdystrofie Daimy heeft.

Beluister FunX fragment

Daimy was onlangs te horen op de radio bij het programma Gamechangers van FunX. Beluister het fragment hieronder.

SCHOOL

De eerste school waar Daimy naar toe ging was de Mytylschool in Roosendaal. Het is een school met speciaal onderwijs voor kinderen met psychische en / of lichamelijke aandoeningen. Hij had een goede tijd, leerde snel en maakte snel vrienden. Hij voelde zich echter altijd misplaatst. Hij hield nooit van de ‘speciale behandeling’. En omdat Daimy een snelle leerling was, moest hij alleen in de klas zitten en kreeg hij opdrachten op een hoger niveau.

Door deze twee redenen verliet Daimy op achtjarige leeftijd de Mytylschool voor een andere school. Een normale school, met een normale opleiding. Daimy voelde meteen dat hij op de juiste plek zat op deze school en het opleidingsniveau paste goed. Opnieuw maakte hij gemakkelijk vrienden en hield ook buiten school contact met hen. Sommigen van hen zijn nog steeds in zijn dagelijks leven.

Daimy voltooide de middelbare school en volgde verder onderwijs op normale scholen en studeerde af als juridisch medewerker.

BERICHT VAN DAIMY

“Ik ben dankbaar dat ik in de mogelijkheid ben anderen te helpen”

Omdat ik weet dat we soms allemaal wat hulp kunnen gebruiken. Als individu met spierdystrofie heb ik meer dan eens per dag hulp nodig, dus ik weet hoe het voelt. Soms voelt het alsof je te veel vraagt of bent, maar dat is niet waar. Omdat de mooie mensen die ik in mijn leven heb het met liefde doen. Ik ben oprecht dankbaar voor de mensen die ik in mijn leven heb. Vooral mijn ouders.

Ik heb nooit problemen gehad met het accepteren van wie ik ben, ik ben niet bang om anders te zijn. Maar als kind naar een school gaan met speciaal onderwijs, heeft me wel aan het denken gezet. Ik zag dat veel kinderen problemen hadden zichzelf te zijn. Misschien omdat andere mensen hen hebben laten geloven dat ze bepaalde dingen niet kunnen doen of zijn om hen te beschermen tegen mislukkingen of teleurstellingen. Dit stoorde me. En ik zei altijd tegen mezelf dat ik op een dag die mensen zal bewijzen dat ze meer kunnen dan ze denken, ze kunnen zichzelf zijn en geaccepteerd worden. En ik zal mijn best doen om te helpen waar ik kan.

Ik hoop dat je deze missie steunt en mij helpt de missie te voltooien.

I’m giftedblessedgrateful