Onze missie

Stichting Quiet Man Loud Heart ondersteunt mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. We helpen met het bereiken van persoonlijke doelen en dromen. Delen memorabele momenten tijdens events, workshops en leuke uitjes. En geven graag een steuntje in de rug, daar waar nodig!

WAAROM?

Het komt vaak voor dat mensen met een beperking denken dat ze er niet bijhoren en daardoor last hebben van eenzaamheid. Vaak hebben ze ook het idee dat sommige dingen niet voor hen is weggelegd. En proberen dat te accepteren. Dat is niet hoe wij het zien, waar een wil is is vaak wel een weg. Natuurlijk is niet alles mogelijk, maar je ergens bij neerleggen omdat het moeilijk is, is geen optie. Iedereen heeft wel iets dat zijn of haar hart sneller laat kloppen. En wij vinden dat iedereen het recht heeft om vol van het leven te genieten. Je kunt meer dan je denkt, soms heb je gewoon een klein beetje hulp nodig. Daarom zijn wij er, wij helpen graag, daar waar het kan. 

Hoe?

Stichting Quiet Man Loud Heart organiseert uitjes en events om even de dagelijkse zorgen te kunnen vergeten. We willen mensen verbinden met elkaar om ze te laten zien dat ze niet alleen zijn en te herinneren dat ze geaccepteerd worden zoals ze zijn. Dit kunnen allerlei verschillende uitjes zijn. De ene puur voor plezier, de ander net een beetje leerzamer. Zoals workshops of lezingen. Een ander voorbeeld van een uitje is met een groep leuke mensen een concert of evenement bezoeken. Wij doen er dan alles aan om het voor iedereen zo makkelijk en leuk mogelijk te maken. 

Ook steunt Stichting Quiet Man Loud Heart persoonlijke doelen en dromen. Mocht jij (of een vriend/familielid) een doel of droom hebben, maar houdt een beperking je tegen of weet je niet waar je moet beginnen? Stuur ons dan een bericht, wij proberen dan mee te denken en mee te helpen om het mogelijk te maken!

QMLH KLEDING

Om onze missie te supporten hoef je er alleen maar goed uit te zien! We brengen streetwear en liefdadigheid bij elkaar door onze eigen #QMLH kledinglijn. Zo zie je er dus goed uit en doe je tegelijkertijd iets goeds! Alle opbrengsten van de kleding gaan naar het financieren van onze missie.

Laat zien!

Tag ons met je QMLH kleding aan om gefeatured te worden!

Support!

Alle opbrengsten worden gebruikt om ons doel te behalen!