Nieuwe stichting Quiet Man Loud Heart helpt mensen met een beperking om zich te ontwikkelen in de maatschappij.

Roosendaal, 10 januari 2020

De Stichting Quiet Man Loud Heart is ontstaan met het doel om mensen met een mentale of fysieke beperking te helpen elkaar te vinden en zo ook hun plaats te vinden in de maatschappij. De stichting probeert ook dromen en wensen uit te laten komen met als doel deze mensen onvergetelijke momenten te laten beleven en herinneringen te delen die ze nooit meer zullen vergeten.

Stichting Quiet Man Loud Heart is opgericht door Daimy van Beeumen, die zelf in 1992 in Roosendaal, Nederland geboren werd met spierdystrofie, een zeldzame spierziekte. Daimy is een man met een groot doorzettingsvermogen die altijd klaar staat om te luisteren naar een vriend in nood, voor een gesprek en om advies te geven. Hij heeft altijd kracht gehaald uit muziek en uit tegenslagen en mensen helpen en inspireren zijn altijd een grote motivatie geweest voor Daimy. Daimy zelf zegt dat hij, als spierdystrofie patiënt heel goed beseft dat iedereen wel eens hulp nodig heeft en hij weet dat niet iedereen het support system heeft dat hij heeft. Daarom wil hij zijn best doen om ervoor te zorgen dat mensen met een fysieke of mentale beperking weten dat ze meer kunnen dan ze misschien denken, dat ze zichzelf kunnen zijn en geaccepteerd worden zoals ze zijn. Daimy helpt hier graag aan bij voor zover het kan.

Stichting Quiet Man Loud Heart probeert de missie te voltooien aan de hand van vier verschillende doelen: het organiseren van activiteiten en evenementen, mensen verbinden, de bereikbaarheid verbeteren en mensen en hun dromen ondersteunen. Het organiseren van evenementen en activiteiten is belangrijk omdat het voor mensen met fysieke of mentale beperkingen vaak moeilijk is om activiteiten te vinden waar zij aan kunnen deelnemen. Mensen verbinden is belangrijk omdat een fysieke of mentale beperking er vaak voor zorgt dat mensen zich eenzaam en buitengesloten voelen. Door hen te verbinden met andere mensen, worden zij eraan herinnerd dat ze niet alleen zijn. Bereikbaarheid staat eigenlijk voor gelijkheid. Het zou niet mogen dat er vandaag nog steeds gebouwen zijn die voor mensen met een fysieke beperkingen onmogelijk te betreden zijn. Ook daar werkt Stichting Quiet Man Loud Heart aan. Een laatste, heel belangrijk punt is het vervullen van dromen en doelen. Vaak weten mensen heel goed wat ze willen, maar weten ze niet hoe ze die droom kunnen waarmaken. Daar helpt de stichting hen bij.

Om deze doelen te bereiken heeft Daimy echter hulp nodig, vandaar de stichting. Het goede nieuws is dat mensen simpelweg kunnen helpen, niet alleen door te doneren, maar ook door er goed uit te zien. Stichting Quiet Man Loud Heart combineert namelijk liefdadigheid met mode zodat goed doen en er goed uitzien hand in hand gaan. De stichting heeft een eigen kledinglijn met webshop. En alle opbrengsten van de kledinglijn gaan ook naar het financieren van de missie.

Stichting Quiet Man Loud Heart

https://qmlhfoundation.com/
info@qmlhfoundation.comNoot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Daimy van Beeumen. U kunt bellen naar +31611188062 of mailen naar daimy@qmlhfoundation.com