Bilal Lakhal ICE MARONE

Bilal Lakhal is een YouTuber die samen met zijn oudere broer Brahim vlogs maakt. Bilal heeft het Syndroom van Down, zijn oudere broer Brahim neemt hem regelmatig mee op pad en samen maken zij van alles mee. Vaak worden er leuke activiteiten georganiseerd om Bilal zo een leuke dag te bezorgen. Dit kan van alles zijn, zoals skydive of een dagje langs bij voetbalclub Ajax, waar Bilal heel erg fan van is. Ook is hij gek op muziek, hij luistert graag muziek maar vind het ook heel erg leuk om artiesten te ontmoeten en om zelf in de studio te zijn. Dit wordt allemaal gefilmd en is dan te zien op het YouTube kanaal BrahimVlogs

Vlog met ICE op de markt

Bilal en rapper ICE zijn goede vrienden, je hebt ze al eens eerder samen in een vlog kunnen zien, waar Bilal samen met ICE op de markt gaat staan. ICE doet dit bijna iedere zondag, om zijn vader een handje te helpen. Bekijk die vlog hieronder.

Met rappers ICE en MarOne de studio in

Bilal heeft gevraagd om samen met ICE en producer/rapper MarOne de studio in te duiken om een liedje te maken. Het liedje heet “Papa” en er is ook een hele mooie videoclip bij geschoten. Bekijk hieronder hoe het er aan toe ging in de studio.

BILAL FEAT ICE & MARONE – PAPA (VIDEOCLIP)

Category
Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *