STEK Roosendaal

STEK is een jonge en frisse koffie zaak gelegen aan het Stationsplein 3B te Roosendaal. Het is uw nieuwe vaste stek in de omgeving voor koffie, ontbijt en lunch. STEK is een koffie zaak met een ruim assortiment dat geheel bestaat uit vegetarische en veganistische ingrediënten. Vegan approved dus!

Ideaal gelegen binnen handbereik van het station

Koffiezaak STEK heeft een zeer mooie ligging dichtbij het station. Een ideale plek dus om even te ontspannen en te genieten van een lekkere koffie met wat lunch terwijl u op de bus of trein wacht. De koffie zaak biedt ook de on-the-go mogelijkheid. Hierdoor kun je zelfs tijdens de reis, in de trein genieten van wat lekkers!

Het ligt ook op loopafstand van het centrum. Dus mocht je tijdens het shoppen even willen genieten van wat lekkers dan ben je aan het juiste adres!

Ontbijt en lunch

Je kunt onder andere kiezen uit heerlijke belegde broodjes en smoothie bowls. Wat dacht je van een lekkere smoothie bowl met mango? Of je kiest voor een lekker broodje avocado en ei. Bij STEK in Roosendaal geloven ze in verantwoord en eerlijk eten. Alle gerechten zijn zoals gezegd vegetarisch/veganistisch waardoor je te allen tijde een bewuste keuze maakt!

Even een momentje voor jezelf of met gezelschap met de heerlijke koffie en thee. Geniet bijvoorbeeld van een vers gezette latte macchiato of een heerlijke gember thee.

QMLH aanbevolen!

STEK is ook geschikt voor mensen met een beperking. Het personeel staat altijd klaar om te helpen mocht het nodig zijn. Zowel binnen als buiten zitten is met een rolstoel geen probleem. Als er extra wensen zijn zoals het snijden van je broodje kun je dit altijd vragen aan het personeel! Helaas is er geen invalidetoilet aanwezig.

Adres: Stationsplein 3B, 4702 VX Roosendaal
W:       stek-roosendaal.nl
E:        info@stek-roosendaal.nl

Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *