Brasserie T-Huis in Roosendaal is een perfecte plek om even te genieten in een heerlijke omgeving. Aangezien Brasserie T-Huis gevestigd is in het bos, zit je lekker in de natuur. Je kunt zelf kiezen of je buiten of binnen wilt zitten. Dus ook als het weer een beetje tegen zit, kun je altijd terecht om even lekker te genieten van een lekker bakje koffie of wat eten. De koffiebonen van Brasserie T-Huis zijn (h)eerlijk en organisch.

Neem je trouwe viervoeter mee!

De natuur rond Brasserie T-Huis is de ideale plek om met je hond(en) een lekker rondje te lopen. Het is daarom ook fijn dat je ze vervolgens zonder problemen kunt mee nemen wanneer je nog even wilt genieten van een hapje en/of drankje!

Smullen bij Brasserie T-Huis

Ze staan in Roosendaal en omstreken vooral bekend om het verrukkelijke broodje gezond. Maar naast dit “lekkerste broodje gezond van Brabant” is er nog veel meer lekkers waaruit je kunt kiezen, onder andere:

Broodjes

Zo hebben ze nog veel meer lekkere broodjes, zoals een broodje jonge kaas met druiven en noten. Of een broodje gerookte zalm met kruidenkaas. Ook zijn er warme broodjes zoals een warm stokbroodje Hawaii. Bij al deze broodjes kun je zelf de keuze maken tussen wit of bruin.

Eieren

Ze hebben heerlijke omeletten, bereid op verschillende manieren. Zo heb je bijvoorbeeld een lekkere omelet met ham en kaas. Of een omelet met zalm. De omeletten worden geserveerd met een luxe salade en twee boterhammen.

Maaltijdsalades

Heeft u liever een lekkere salade? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden. Zo zijn heb je bijvoorbeeld een lekkere Italiaanse salade, salade tonijn, salade carpaccio of een salade gerookte zalm.

QMLH Aanbevolen!

Ook voor mensen met een beperking is Brasserie T-Huis helemaal geschikt! Zowel buiten als binnen zitten is mogelijk. Er wordt altijd rekening gehouden en indien nodig extra geholpen. Het personeel is begripvol en super vriendelijk. Ook is er een invalide toilet beschikbaar.

Adres: Dennescheerderdreef 11, 4707PK Roosendaal
T:         0165 546 438
W:       https://www.brasserie-t-huis.nl/

Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *