visgilde de nieuwe markt

Visgilde De Nieuwe Markt in Roosendaal

De Vereniging van Visspeciaalzaken ‘Visgilde’ is een alom bekende formule in de wereld van visspeciaalzaken. Door gerichte samenwerking en ondersteuning kan de Visgilde verse vis van topkwaliteit aan haar klanten bieden. De locatie op de Nieuwe Markt in Roosendaal is voor iedereen hét adres om heerlijk verse vis te bemachtigen. De Visgilde heeft een mooie, schone zaak waar je altijd even kunt genieten van de lekkerste vis.

Assortiment Visgilde Nieuwe Markt

Van vers belegde broodjes tot visschotels en gourmet. Bij de Visgilde kunt u terecht voor allerlei soorten visgerechten. En natuurlijk valt daar ook heerlijke gebakken vis onder. De kibbeling van de Visgilde Nieuwe Markt bestaat uit echte kabeljauwfilet, en dat proef je!

Ook zijn er verschillende salades, verse vis, en lekkernijen voor in de oven. Je kunt kiezen uit hele vis of gefileerde vis. Bijvoorbeeld verse wilde zalmfilet, verse Noorse zalmfilet, zeewolffilet, verse zeebaarsfilet en verse scholfilet. En mocht je niet zeker weten wat je wilt, dan heeft het personeel alle wijsheid in pacht om je verder te helpen.

Online uw vis bestellen

Op de site van Visgilde Nieuwe Markt kunt u ook heel gemakkelijk uw verse vis online bestellen. Laat u verrassen door het grote assortiment aan vers belegde broodjes en verschillende soorten vis. De vis wordt netjes verzorgd en gratis bezorgd!

QMLH Aanbevolen!

Ook voor mensen met een beperking is Visgilde Nieuwe Markt helemaal geschikt! De service is geweldig en het pand is rolstoelvriendelijk. Er wordt altijd netjes geholpen en rekening gehouden met de situatie. Mocht je extra hulp nodig hebben is dit nooit een probleem voor het super vriendelijke personeel. Ook wordt er altijd meegedacht en wordt er bijvoorbeeld goed geadviseerd bij gerechten die wat meer aandacht nodig hebben, zoals een hele vis die nog niet gefileerd is.

Adres:             Nieuwe Markt 22, 4701 AG Roosendaal
T:                     0165 534 750
W:                   www.denieuwemarkt.visgilde.nl

Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *