Lunchroom ’t Paviljoen

Gevestigd op de Nieuwe Markt in Roosendaal en een breed begrip voor iedereen uit de omstreken. ’t Paviljoen is een lunchroom die voor iedereen toegankelijk is. U kunt er terecht voor heerlijke dagverse broodjes, koffie en maaltijdsalades. Een sfeervolle locatie waar u terecht kunt voor ontbijt, lunch én diner!

Ook ideaal voor besloten gelegenheden

’t Paviljoen is uitermate geschikt voor besloten gelegenheden buiten de normale openingstijden. Denk hierbij aan een groot familiefeest of een zakelijke vergadering. Er is ruimte voor 150 tot 200 personen, afhankelijk van de gelegenheid. Met een locatie op de Nieuwe Markt is dit een mooi centraal gelegen punt in Roosendaal om al uw contacten te ontmoeten. Er is een gezellige lounge aanwezig waar u gedurende openingsuren gebruikt van kunt maken als u bijvoorbeeld een babyshower of een High Tea in gedachten hebt.

Ontbijt
U kunt hier terecht voor een heerlijk ontbijtje tot 11:00 uur. Denk aan vers gemaakte wentelteefjes of American pancakes.

Lunch
Voor lunch kunt u kiezen uit allerlei heerlijke belegde broodjes en maaltijdsalades. Denk hierbij aan lekkere club sandwiches of een panini. Er zijn ook talloze veganistische opties te vinden op de menukaart. Al met al voor ieder wat wils.

Diner
Een lekker avondje uit eten met uw geliefden? Bij ’t Paviljoen heeft u de keuze uit versbereide gerechten met heerlijke ingrediënten. Wat dacht u van een heerlijke kogelbiefstuk geserveerd met pepersaus?

Een lekker borreltje
Na een lange dag een heerlijk drankje doen op het terras of in de lounge met gratis WiFi. Ook voor uw borrelgelegenheden is ’t Paviljoen een uitermate sfeervolle locatie.

QMLH Aanbevolen!

Ook voor mensen met een beperking is ‘t Paviljoen helemaal geschikt! De service is geweldig en het pand is rolstoelvriendelijk, inclusief een mindervaliden toilet. Er wordt altijd netjes geholpen en rekening gehouden met de situatie. Mocht je extra hulp nodig hebben is dit nooit een probleem voor het super vriendelijke personeel.

Adres:             Nieuwe Markt 49a, 4701 AD Roosendaal
T:                     0165 393 464
W:                   www.paviljoenroosendaal.nl

Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *