kapsalon yamani

Kapsalon Yamani in Roosendaal

Kapsalon Yamani is het bekende adres in Roosendaal voor een goede knipbeurt met een scherpe prijs. Gelegen aan de Burgerhoutsestraat 14 in Roosendaal en prima bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Bij Kapsalon Yamani kunt u telefonisch een afspraak maken zodat u altijd op uw gewenste moment aan de beurt bent voor een nieuw kapsel. Ook zonder afspraak bent u altijd welkom aan dit adres en kunt u binnenlopen voor een gezellig bakje koffie of thee en vriendelijke service. En dat alles voor vaste scherpe tarieven!

Professionele knipbeurt op maat

Heeft u een nieuw kapsel op het oog maar bent u nog niet zeker over uw nieuwe look? De kappers van deze heren kapsalon zullen u voorzien van het benodigde advies over uw nieuwe coupe. Na jarenlange ervaring in de branche is kapsalon Yamani een echte professional als het gaat om moderne herenkapsels.

Haargel en wax bij Kapsalon Yamani

Ook heeft u de mogelijkheid om na uw knipbeurt een luxe pot haargel of wax te kopen. Deze haarproducten worden tevens door de kappers gebruikt tijdens uw knipbeurt. De wax heeft een sterke hold en geeft een mooie glans aan uw kapsel. Hierdoor kunt u zelf de finishing touch aanbrengen na uw bezoek aan de kapper!

Voor iedereen toegankelijk

Kapsalon Yamani is open voor jong en oud. Iedereen die een fris nieuw kapsel op het oog heeft, is hier aan het juiste adres. Bovendien is de kapperszaak ook volledig rolstoeltoegankelijk.

QMLH Aanbevolen!

Ook voor mensen met een beperking is Kapsalon Yamani helemaal geschikt! U wordt netjes ontvangen en met zorg en aandacht geknipt. Ook voor de mensen die net wat extra aandacht nodig hebben, krijgen het met alle liefde en plezier. Het pand is dan ook rolstoeltoegankelijk en als rolstoelgebruiker bent u hier zeker op het juiste adres voor een nieuwe look! De kappersstoel wordt netjes opzij geschoven zodat je niet je rolstoel uit hoeft.

Adres: Burgerhoutsestraat 14, 4701 EM Roosendaal
T:         +31 6 23 68 40 14
W:       www.kapsalonyamani.nl

Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *